Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπεσε από τον 8ο όροφο όταν τυλίχθηκε στις φλόγες το διαμέρισμά της και επέζησε (βίντεο)

Από θαύμα επέζησε μια γυναίκα που έπεσε από τον 8ο όροφο όταν προσπάθησε να ξεφύγει από τις φλόγες που είχαν τυλίξει το διαμέρισμά της.

Η τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε στο συγκρότημα κατοικιών τύλιξε το διαμέρισμά της, με τη γυναίκα να βγαίνει στο μπαλκόνι σε μια προσπάθεια να ξεφύγει.

Οι γείτονες, που κατέγραφαν την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά, απαθανάτισαν και την πτώση της γυναίκας από τον 8ο όροφο που στάθηκε απίστευτα τυχερή μέσα στην ατυχία της.

Από τη στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπη με την πιθανότητα να καεί ζωντανή, η γυναίκα βγήκε από το παράθυρο και προσπάθησε να αποφύγει την πύρινη κόλαση.

Δεν μπόρεσε όμως να κρατηθεί από τα κάγκελα του μπαλκονιού για πολύ και έπεσε στο κενό από ύψος 20 μέτρων. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, με τις αναφορές να θέλουν να νοσηλεύεται σε κώμα.

Από το συγκρότημα διαμερισμάτων απομακρύνθηκαν από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 9 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, με την αιτία της τεράστιας πυρκαγιάς να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

 

Tags
Back to top button