Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπαθαν το σοκ της ζωής τους: O πατέρας τους ήταν 8 ώρες νεκρός στο φέρετρο ώσπου…ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια

 

Τα παιδιά του άνδρα πέρασαν ένα απίστευτο σοκ όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούν από το φέρετρο τον νεκρό επί πολλές ώρες πατέρα τους να παλεύει να εξέλθει από αυτό!
Τα παιδιά του ενώ θρηνούσαν άρχισαν να ακούν έντονους ήχους μέσα από το φέρετρο!

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν πως τα μέλη της οικογενειάς του 75χρονου προετοίμαζαν την κηδεία του όταν εκείνος ξαφνικά πετάχθηκε από το φέρετρο μέσα στο οποίο είχε τοποθετηθεί.

Ο άνδρας με το που πετάχθηκε από το φέρετρό του ρώτησε με περισσή έκπληξη τον γιο του: «Τι συμβαίνει;», με τον νεαρό άνδρα να τον κοιτά με συναισθήματα τρόμου!

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε θεωρηθεί νεκρός για περίπου οκτώ ώρες και η οικογένειά του βρισκόταν ήδη στην φάση προετοιμασίας της κηδείας και ταφής του.

Όπως ανέφερε σχετιά ο γιος του, όταν πλέον είχε συνέλθει από το αναπάντεχο σοκ, το φέρετρο είχε ανοίξει περίπου δύο ίντσες, όταν άκουσε τον πατέρα του να παλεύει να εξέλθει από αυτό.

Ο παρολίγον θαμμένος ζωντανός άντρας πάσχει από καρκίνο του οισοφάγου, όταν ξαφνικά σταμάτησε να αναπνέει, με το σώμα του να παγώνει και γίνεται άκαμπτο, με την οικογένεια και τον γιατρό να τον θεωρούν νεκρό.

Tags
Back to top button