Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Eπανεξελέγη αρχηγός της ΑfD ο Γιεργκ Μόιτεν

Ο Γιεργκ Μόιτεν, ευρωβουλευτής της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) επανεξελέγη ως ένας από τους δύο επικεφαλής του κόμματος. Η ψηφοφορία έγινε σε συνέδριο που διεξάγεται στο Ανόβερο ενώ ο δεύτερος επικεφαλής θα εκλεγεί αργότερα.

Ο κ. Μόιτεν, ο οποίος μοιραζόταν την ηγεσία με την Φράουκε Πέτρι που αποχώρησε την επομένη των εκλογών, έλαβε 72% των ψήφων, παρότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, ενώ 24% των συνέδρων ψήφισε εναντίον του. Για τη θέση του δεύτερου αρχηγού της AfD θα είναι υποψήφιος ο Πρόεδρος του κόμματος στο Βερολίνο, Γκέοργκ Πατσντέρσκι. 

O οικονομολόγος Γιεργκ Μόιτεν αυτοπροσδιορίζεται ως «συνιστώσα όλων των τάσεων» στο κόμμα, ωστόσο έχει κατά καιρούς επικριθεί από τους μετριοπαθέστερους, οι οποίοι θεωρούν ότι προκειμένου να παραμείνει στην ηγεσία προσέγγισε ακόμη και την ακροδεξιά πτέρυγα. Από την άλλη πλευρά ο Γκέοργκ Πατσντέρσκι θεωρείται οπαδός «της λογικής έναντι της ιδεολογίας» και επιδιώκει την αποπομπή των πιο ακροδεξιών στοιχείων.

Tags
Back to top button