Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ενός λεπτού σιγή για τους 98 νεκρούς της πυρκαγιάς στο Μάτι στο Ευρωκοινοβούλιο

Ειδική συνεδρίαση θα ακολουθήσει την ενός λεπτού σιγή στο Ευρωκοινοβούλιο, για την τραγωδία στο Μάτι, για το θέμα που συγκλόνισε την ελληνική και συγκίνησε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Με δήλωση του προέδρου της Αντόνιο Ταγιάνι και ενός λεπτού σιγή, η ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου εξέφρασε την αλληλεγγύη της προς τον ελληνικό λαό, για την τραγωδία στο Μάτι.

Παπαδημούλης: Μάτι – Γένοβα – Καλαβρία

“Η ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου εξέφρασε με δήλωση του Προέδρου του Αντ. Ταγιάνι και ενός λεπτού σιγή την αλληλεγγύη της προς τον ελληνικό λαό, για την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι. Θα ακολουθήσει απόψε, σε λίγες ώρες, συζήτηση για το θέμα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου”, έγραψε στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του σώματος, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Στην ανάρτησή του, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:

“Ζήτησα από τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα και των πλημμυρών της Καλαβρίας. Στεκόμαστε δίπλα σε όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτές τις τραγωδίες” αναφέρει και ο Αντόνιο Ταγιάνι σε ανάρτησή του στο twitter.

Tags
Back to top button