Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ενημέρωση με «ένα κλικ» για επενδύσεις και επιδοτήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς

Ενημέρωση με "ένα κλικ" για το σύνολο των διαθέσιμων -θεσμοθετημένων- χρηματοδοτικών εργαλείων και επιδοτήσεων, υπόσχεται στην ελληνική επιχειρηματικότητα, η Τράπεζα Πειραιώς.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ενισχύσει την πολύ μικρή επιχειρηματικότητα (τζίρος έως 2,5 εκατ.ευρώ) με χορηγήσεις της τάξης του 1,2 δισ.ευρώ και τη μεσαία επιχειρηματικότητα με ακόμη 2 δισ.ευρώ ενώ ήδη από τα ύψους 40 δισ.ευρώ επιχειρηματικά δάνεια που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της, τα 23 δισ.ευρώ αφορούν της μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, από την Παρασκευή 12 τρέχοντος ανοίγει τις πύλες της η νέα πρωτοποριακή διαδικτυακή πύλη, «360° Funding» (), της Τράπεζας Πειραιώς, με στόχο την ελεύθερη, απλοποιημένη και χωρίς κόστος, πρόσβαση σε όλο το φάσμα των πληροφοριών που ενδιαφέρει τις επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης.

Με το 360ο Funding της Τράπεζας Πειραιώς, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης σε υφιστάμενους ή εν δυνάμει επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες για όλες τις ευκαιρίες χρηματοδοτικής ενίσχυσης, εθνικές (ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, Αναπτυξιακός νόμος) και ευρωπαϊκές (πχ. HORIZON 2020) τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν για να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια.

Όπως επεσήμανε ο κ.Δ.Βερελής, Senior Director (Green Banking & Αναπτυξιακά Προγράμματα), κατά την παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης, "βασικό πλεονέκτημα του είναι η δυνατή μηχανή αναζήτησης που διαθέτει, στην οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταχωρήσει τις εξατομοικευμένες ανάγκες του σε επιδοτήσεις και είτε να αντλήσει άμεσα πληροφόρηση, είτε να λάβει ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν καταστούν διαθέσιμα τα προγράμματα για τα οποία ενδιαφέρεται".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button