Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ένα εστιατόριο προσλαμβάνει ανθρώπους με άνοια ως σερβιτόρους (φωτό)

Το Tokyo Maggie, βρίσκεται στην περιοχή Toyosu του Τόκιο και προσλαμβάνει σερβιτόρους με άνοια.

Το εστιατόριο ξεκίνησε να λειτουργεί δοκιμαστικά στις 2 Ιουνίου μέχρι τις 4 του ίδιου μήνα, αλλά συνεχίζει τη λειτουργία του κανονικά. Οι  σερβιτόροι πάσχουν όλοι από άνοια οπότε οι παραγγελίες πολλές φορές είναι λάθος και τα πιάτα που φτάνουν στο τραπέζι διαφορετικά από αυτά που θέλει ο πελάτης. Ωστόσο, αυτή η έννοια της έκπληξης είναι η ιδιαιτερότητα που ζητούν πολλοί. Ο blogger τροφίμων Mizuho Kudo αναφέρει ότι σκοπός της λειτουργίας του είναι να καταλάβει ο κόσμος πώς είναι οι άνθρωποι με την εν λόγω πάθηση και να αλλάξουν την αντίληψή τους γι’ αυτούς, συνειδητοποιώντας ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως μέλη της κοινωνίας.

Ο ίδιος παρήγγειλε ένα χάμπουργκερ, αλλά τελικά έφτασε να τρώει ζυμαρικά, που αποδείχθηκαν απροσδόκητα νόστιμα. Ο Kudo είπε ότι οι σερβιτόροι ήταν γεμάτοι χαμόγελα και καλή διάθεση, κάτι που ανεβάζει τη δημοτικότητα του εστιατορίου, το οποίο αναμένεται να μείνει ανοιχτό μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2017 για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ.

Tags
Back to top button