Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εμμ. Μακρόν για Ρ.Τ. Ερντογάν: «Η δουλειά μου δεν είναι και τόσο ... cool γιατί μιλάμε κάθε 10ήμερο!»

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν καταφέρεται κατά του Τούρκου ομολόγου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εντούτοις αυτήν την φορά έβαλε στην άκρη την … διπλωματική ρητορική λέγοντας πως «η δουλειά μου δεν είναι τόσο cool όσο φαίνεται, καθώς είμαι ένας από αυτούς που συνομιλούν κάθε 10ήμερο με τον Ερντογάν».

Η δήλωση του Γάλλου προέδρου έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Le Point. Η... αντιδιπλωματική δήλωση του Μακρόν έγινε μόλις μία εβδομάδα μετά τον έντονο δημόσιο διάλογο που είχε με την πρωθυπουργό της Πολωνίας, Μπεάτα Σίντλο.

Το τελευταίο διάστημα ειδικότερα, επικρατεί μία γενικότερη αποστροφή των Ευρωπαίων ηγετών απέναντι στις πολιτικές και στις ενέργειες του Τούρκου προέδρου, ενώ το Βερολίνο τον κατηγόρησε ανοιχτά για προσπάθεια επηρεασμού των Τούρκων ψηφοφόρων στη Γερμανία, ενόψει των εκλογών της 24ης Σεπτεμβρίου.

Tags
Back to top button