Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εμφανίστηκε η Χ.Κλίντον: Θεωρεί ότι η ρωσική δήθεν «εμπλοκή» στις αμερικανικές εκλογές είναι σαν την 11η Σεπτεμβρίου

Η Χίλαρι Κλίντον υποστήριξε ότι η λεγόμενη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές του 2016 αποτελεί την πρώτη «επίθεση από μια ξένη δύναμη» στην οποία οι ΗΠΑ δεν αντιδρούν, φέρνοντας ως παράδειγμα την 11η Σεπτεμβρίου.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2016 Χίλαρι Κλίντον συνέκρινε τη «ρωσική εμπλοκή» στις εκλογές με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2011.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο The Atlantic και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύει ότι η νίκη στις εκλογές του 2016 «εκλάπη» από την ίδια, η Κλίντον τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών έχει προκύψει μέσα από μια σειρά παραγόντων.

Σύμφωνα με την ίδια, το αποτέλεσμα των εκλογών προήλθε μέσα από «τον συνδυασμό της ρωσικής καμπάνιας, το ότι το WikiLeaks ήταν η δίοδος για τις κλεμμένες πληροφορίες από τους ρώσους, τον ρόλο που έπαιξε η Cambridge Analytica και άλλες οργανώσεις, στη σύνδεση με την εργαλειοθήκη των ρεπουμπλικανών, την Εθνική Επιτροπή και άλλες συμμαχίες, καθώς και η καμπάνια του Τραμπ, οπωσδήποτε επηρέασαν το αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις ώστε να πρέπει να αναρωτηθούμε τι συνέβη πραγματικά».

Συνεχίζοντας την απάντησή της στο ίδιο ερώτημα, η Χίλαρι Κλίντον τονίζει ότι «είναι η πρώτη φορά, όπως γράφω στον επίλογο (ενός νέου βιβλίου), που έχουμε δεχτεί επίθεση από μια ξένη δύναμη και δεν έχουμε κάνει τίποτα.

Είναι τρομερό παράδειγμα, όμως είναι σαν να έλεγε ο Τζορτζ Μπους μετά την 11η Σεπτεμβρίου ότι 'δεν έχω χρόνο να κάνω συναντήσεις, δεν έχω χρόνο να ανησυχήσω για αυτό. Ήταν τρομερό, νιώθουμε άσχημα, θα ξαναχτίσουμε τη Νέα Υόρκη και το Πεντάγωνο όμως δεν θα ανησυχήσουμε για αυτό'», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χίλαρι Κλίντον.

Tags
Back to top button