Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εμφανίστηκε... επιτέλους η Μελάνια! - Μετά από 25 μέρες βρέθηκε σε εκδήλωση του Λευκού Οίκου (φωτό)

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μελάνια Τραμπ έχει αρκετό διάστημα να πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση, με αποτέλεσμα να «οργιάζουν» οι φήμες σχετικά με το τι συμβαίνει.

Μπορεί η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να μην δώσει τελικά το «παρών» στη σύνοδο κορυφής της G7, ούτε στην ιστορική συνάντηση του συζύγου της με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, όμως, επέλεξε να παραβρεθεί σε εκδήλωση του Λευκού Οίκου, όπως γνωστοποίησε η εκπρόσωπος Τύπου της, Στέφανι Γκρίσαμ στο CNN.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε δημοσίως το απόγευμα της Δευτέρας, στις 17:30  (ώρα Ανατολικής Ακτής, ΗΠΑ) σε εκδήλωση για τις οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης (Gold Star families), συνοδεύοντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ντυμένη στα μαύρα, δεν έδωσε πολλά περιθώρια για σχόλια, αλλά τα φλας ήταν όλα καρφωμένα πάνω της. 

Η τελευταία της εμφάνιση μπροστά στις κάμερες ήταν στις 10 Μαΐου, όταν μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκαν τους τρεις Αμερικανούς κρατουμένους που αφέθηκαν ελεύθεροι από τη Βόρεια Κορέα.

Τέσσερις μέρες αργότερα εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο νεφρό. Η ίδια εκπρόσωπος είχε ενημερώσει πως το χειρουργείο είχε πάει εξαιρετικά και η Πρώτη Κυρία δεν είχε καμία επιπλοκή.

Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο στις 19 Μαΐου και έκτοτε επικοινωνεί με τον κόσμο μόνο μέσω του λογαριασμού της στο twitter, διασκεδάζοντας τις φήμες σχετικά με την πολυήμερη «εξαφάνισή» της και τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία της και περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

Tags
Back to top button