Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έλον Μασκ: Θέλει να διαιωνίσει το IQ του και ζήτησε από εργαζόμενη να γεννήσει το παιδί του

Η «SpaceX» και ο διευθύνων σύμβουλος, Έλον Μασκ, μηνύθηκαν την Τετάρτη από πρώην υπαλλήλους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι απολύθηκαν παράνομα επειδή εξέφρασαν ανησυχίες για διακρίσεις λόγω φύλου και σεξουαλική παρενόχληση στην εταιρεία.

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με δύο υπαλλήλους του, συμπεριλαμβανομένης μιας εκπαιδευόμενης κι ότι ζήτησε από μία άλλη να φέρει στον κόσμο τα παιδιά του για να διαιωνίσει το είδος του, αποκαλύπτει έκθεση που έχει στην κατοχή της η εφημερίδα «Wall Street Journal».

Η μήνυση, την οποία κατέθεσαν οκτώ εργαζόμενοι που απολύθηκαν το 2022 από την «SpaceX», υποστηρίζει ότι ο Έλον Μασκ θέλει να «διοικεί την εταιρεία του σε σκοτεινούς αιώνες, αντιμετωπίζοντας τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα που αξιολογούνται με βάση το μέγεθος του σουτιέν τους, βομβαρδίζοντας τον χώρο εργασίας με άσεμνα σεξουαλικά πειράγματα».

Ο Έλον Μασκ κατηγορείται ότι ζήτησε επανειλημμένα από μια άλλη εργαζόμενη γυναίκα να κάνει παιδιά μαζί του, πριν λάβει αποζημίωση 780.000 λιρών και εγκαταλείψει την εταιρεία το 2013. Επιπλέον φέρεται ότι ο Αμερικανός είχε σχέση με ένα ακόμη στέλεχος της «SpaceX» το 2014, όταν ήταν σε διάσταση, αλλά όχι διαζευγμένος από την Talulah Riley. Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε στη γυναίκα μετοχές της «Tesla», αλλά όταν εκείνη άρχισε να αισθάνεται ότι την εκμεταλλεύονται, διαπραγματεύτηκε ένα πακέτο εξόδου 66.000 λιρών από τη «SpaceX». Η Wall Street Journal αναφέρει επίσης ότι ο Έλον Μασκ πρότεινε σε μια αεροσυνοδό να κάνουν σεξ προσφέροντάς της να της αγοράσει ένα άλογο.

Ο Gwynne Shotwell, επικεφαλής της «SpaceX», δήλωσε ότι το δημοσίευμα της Journal παρουσιάζει μια «εντελώς παραπλανητική αφήγηση» Σημειώνεται ότι ο Έλον Μασκ, ο οποίος έχει 11 παιδιά, έχει υποστηρίξει ότι όσοι έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης θα πρέπει να τεκνοποιήσουν καθώς στον πλανήτη υπάρχει κρίση υπογεννητικότητας.

 

Tags
Back to top button