Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ελληνικό Χρηματιστήριο: «Έπιασε» και τις 800 μονάδες σήμερα η Αθήνα

«Έπιασε» και τις 800 μονάδες σήμερα η Αθήνα με ένα τραπεζικό ράλι, αλλά κατέρρευσε  απότομα στο τέλος, αφού οι πωλητές την επανέφεραν στις 789 μονάδες.

Πέντε ημέρες πριν το κρίσιμο Eurogroup ο στόχος των 800 μονάδων επετεύχθη και τώρα μένει να διακριβωθεί εάν θα περιληφθεί το χρέος στην συμφωνία με τους δανειστές. Στην περίπτωση που οι δανειστές καλωσορίσουν με μια θετική δήλωση για λύση στο χρέος ( Αύγοστους 2018), και παράλληλα το ΔΝΤ αποκτήσει ρόλο στο πρόγραμμα, τότε η αγορά μπορεί να φθάσει έως και τις 1000 μονάδες.

Στην αντίθετη περίπτωση, η αγορά θα επιστρέψει στις 720-700 μονάδες. Βραχυπρόθεσμα πάντως οι απόψεις των αναλυτών διίστανται καθώς η μια πλευρά διαβλέπει κίνηση έως τις 815 μονάδες και η άλλη πλευρά υποχώρηση προς τις 755 μονάδες. 

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις  789,08 μονάδες καταγράφοντας οριακή άνοδο 0,04%.  

Κέρδη 3,45% για την Ελλάκτωρ στα 6,37 ευρώ. Με άνοδο 0,87% η Τράπεζα Πειραιώς  στα 0,232 ευρώ – ενω πριν το κλείσιμο η μετοχή είχε φθάσει  να κερδίζει έως 5%. Άνοδος 1,89% για την Εθνική Τράπεζα στα 0,324 ευρώ.

Αυξημένη αρκετά η αξία των συναλλαγών καθώς  ανήλθε στα 123 εκατ, ευρώ, εκ των οποίων τα 27,6 εκατ. ευρώ ήταν προσυμφωνημένα πακέτα συναλλαγών.  

Tags
Back to top button