Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13χρονοι που προσπάθησαν να ληστέψουν παρέα ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη

Ελεύθεροι, με επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκαν κατόπιν της απολογία τους οι πέντε 13χρονοι που κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να ληστέψουν μία 7μελή παρέα συνομηλίκων τους, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ληστείας και επιπλέον δύο κατηγορούνται ότι δήλωσαν ψευδή στοιχεία στην Αστυνομία ότι τους προσήγαγαν για το περιστατικό. Ο ένας εξ αυτών καταγγέλθηκε, δε, ότι χτύπησε ένα από τα θύματα, όταν αρνήθηκαν να τους παραδώσουν χρήματα, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός.

Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι στη Θεσσαλονίκη


Απολογούμενοι ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας, οι κατηγορούμενοι φέρονται να είπαν ότι έκαναν «πλάκα» κι ότι ζήτησαν 50 λεπτά, αρνούμενοι την κατηγορία της απόπειρας ληστείας η οποία τους αποδίδεται.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, όπως επίσης του αναμορφωτικού μέτρου της επιτήρησης από επιμελητή ανηλίκων.

Tags
Back to top button