Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛ.ΑΣ.: Περισσότερες από 400.000 συλλήψεις την περίοδο 2015 – 1016

Εντυπωσιακά στοιχεία για το αντικείμενο της δράσης των αστυνομικών υπηρεσιών την διετία 2015-2016, , που έδωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ, κατά την παρουσίαση των τοπικών αστυνόμων.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ και στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο YouTube, την συγκεκριμένη διετία συνελήφθησαν 414.704 άτομα για ληστείες, κλοπές-διαρρήξεις, ναρκωτικά, απάτες και άλλα αδικήματα, εξαρθρώθηκαν 681 σοβαρές εγκληματικές σπείρες και κατασχέθηκαν πάνω από 12,5 τόνοι και 110.101 δενδρύλλια κάνναβης, 747 κιλά ηρωίνης, 210 κιλά κοκαΐνης, 6.650 πιστόλια, περίστροφα και άλλα όπλα, ενώ εξιχνιάστηκαν 70.999 σοβαρές υποθέσεις του κοινού και του οργανωμένου εγκλήματος.

Στις δράσεις ανθρωποκεντρικού και κοινωνικού χαρακτήρα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που αποσκοπούσαν στην εξυπηρέτηση του πολίτη, την ενίσχυση της σχέσης αστυνομίας-κοινωνίας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας μέσα από μια εμφανή αστυνόμευση, περιλαμβάνονται: Η σύσταση των κινητών αστυνομικών μονάδων, οι αστυνομικοι με ποδήλατα, το επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης της Ακρόπολης και της γύρω περιοχής, το γραφείο εξυπηρέτησης επισκεπτών στο κέντρο της Αθήνας, τα γραφεία τουριστικής αστυνομίας στα αεροδρόμια, ο αστυνομικός της γειτονιάς, η τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ και το ηλεκτρονικό αστυνομικό τμήμα.

Στο πρόγραμμα αυτό, της αλλαγής προσώπου της ΕΛ.ΑΣ στην σχέση της με τους πολίτες, εντάσσεται και ο θεσμός του τοπικού αστυνόμου που εγκαινιάστηκε την Πέμπτη.

Tags
Back to top button