Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Με πυροβόλο όπλο δολοφονήθηκε ο οδηγός ταξί στην Καστοριά

Νεκρός με μια σφαίρα στον κρόταφο βρέθηκε ο 52χρονος οδηγός ταξί σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 52χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Από νωρίς το απόγευμα οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν.

Τελικά, εντόπισαν το όχημά του λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα.

Η σορός του βρέθηκε σε απόσταση περίπου 40 έως 50 μέτρων από το ταξί, ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αυτοπυροβολήθηκε, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται. Οι έρευνες θα δείξουν τι ακριβώς συνέβη και μέχρι τότε, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.

Οι άντρες της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ βρίσκονται στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος και ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν προς το παρόν κανένα ενδεχόμενο, ενώ γίνονται έρευνες για το αν πριν εξαφανιστεί είχε πάρει κούρσα.

 

Tags
Back to top button