Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

EKTAKTO: Παρέμβαση Δένδια για την συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης – «Τελείως αδόκιμη & αγεωγράφητη προσπάθεια»

Aπάντηση έδωσε επιτέλους η Αθήνα


Ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών Νίκος  Δένδιας χαρακτήρισε «τελείως αδόκιμη» κάθε συζήτηση για καθορισμό τουρκικής αποκλειστικής ζώνης μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης. «Μια τέτοια προσπάθεια είναι παντελώς αγεωγράφητη, γιατί αντιβαίνει κάτι το οποίο ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ότι ανάμεσα στις δυο χώρες υπάρχει ο μεγάλος όγκος της Κρήτης» εξήγησε.

Ενημέρωσε, τέλος, ότι η χώρα είναι έτοιμη να αποστείλει πρέσβη στη Λιβύη, όταν οι συνθήκες επιτρέψουν την παραμονή του εκεί.

Σχολιάζοντας την επιστολή της Τουρκίας προς τα Ηνωμένα Έθνη, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών σημείωσε πως το υπουργείο έχει ήδη εκδώσει σχετική ανακοίνωση, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «παντελώς απαράδεκτους» και ενημέρωσε πως «η Ελλάδα θα απαντήσει σε αυτούς τους ισχυρισμούς με αναλυτική απάντηση την οποία θα στείλουμε στα Ηνωμένα Έθνη, σε όλα τα κράτη της Γενικής Συνέλευσης και σε όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας».

Πέτσας: Καμία σκέψη για συνεκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε Ανατ. Μεσόγειο με Τουρκία


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3 ,τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι μια καλύτερη σχέση με την Τουρκία υπό την προϋπόθεση όμως, του σεβασμού και της τήρησης του διεθνούς δικαίου. Απέρριψε οποιαδήποτε σκέψη για συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων σε Αιγαίο ή ανατολική Μεσόγειο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Βέβαια , άλλα είχε δηλώσει κ. Πέτσα.

Tags
Back to top button