Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Νέος γύρος κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια έως την Τετάρτη


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

1. Απόψε το βράδυ (23/01/17) στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο και πιθανώς στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στέρεας.

2. αύριο, Τρίτη (24/01):

α. Στα νησιά του Ιονίου τις πρωινές ώρες
β. Στην Πελοπόννησο (κυρίως στα παραθαλάσσια) και πιθανώς στην Αττική και την Κρήτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.
γ. κατά τόπους σε όλη την ανατολική νησιωτική χώρα.

3. Την Τέταρτη (25/01) τα φαινόμενα θα πλήξουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες.

Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

1. Απόψε το βράδυ (23/01/17) στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα).

2. Αύριο Τρίτη (24/01/17):

α. Στις προαναφερθείσες περιοχές μέχρι τις απογευματινές ώρες.

β. στα ορεινά-ημιορεινα και πιθανώς πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα) της κεντρικής-ανατολικης Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

3. Την Τέταρτη (25/01/17) στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Επιβεβαιώνει ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου την ψυχρή εισβολή της Πέμπτης και της Παρασκευής και με μήνυμά του στο Facebook, προειδοποιεί για χιόνια και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

 

Ο Καλλιάνος προειδοποιεί: Καταφθάνει νέα ψυχρή εισβολή από Ρωσία!

Εκ νέου επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο.

«Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από την Πέμπτη αναμένεται νέα ψυχρή εισβολή δια μέσω της Ρωσίας και της Μαύρης Θάλασσας, η οποία θα επηρεάσει τη χώρα μας έως και το Σάββατο. Αν βέβαια πάρει «παράταση» η ψυχρή αυτή εισβολή ή όχι, είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει αυτή τη στιγμή», γράφει, στη σελίδα του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος.

Tags
Back to top button