Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εξιτήριο μετά από οκτώ ημέρες για το Μαχμούντ Αμπάς - Οι πρώτες δηλώσεις του (βίντεο)

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο της Ραμάλα ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, έπειτα από νοσηλεία οκτώ ημερών, η οποία πυροδότησε τις εικασίες για το μέλλον του και τη διάδοχη κατάσταση στην προεδρία της χώρας.

Ηλικίας 83 ετών, ο Αμπάς βγήκε γύρω στο μεσημέρι από το νοσοκομείο, στο οποίο υποβλήθηκε σε θεραπεία για πνευμονία, σύμφωνα με την προεδρία.

Φαινόταν καλά στην υγεία του για κάποιον που βγαίνει από νοσοκομείο και νωρίτερα είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους για να τους πει ότι αύριο θα επιστρέψει στο γραφείο του.

«Δόξα τω Θεώ, βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο με καλή υγεία και επιστρέφω αύριο στη δουλειά», είπε έχοντας δίπλα του τους δύο γιους του, τους συνεργάτες του και τον διευθυντή του νοσοκομείου.

«Ευχαριστώ τους πολιτικούς αξιωματούχους, τους βασιλείς τους προέδρους, τους αδελφούς μου --άραβες και μη-- που θέλησαν να μάθουν νέα μου», πρόσθεσε υπογραμμίζοντας τα λόγια του με χειρονομίες.

Μανιώδης καπνιστής, ο Αμπάς είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 20 Μαΐου με υψηλό πυρετό. Μερικές ημέρες νωρίτερα είχε υποβληθεί σε μικρή επέμβαση στο ένα του αυτί.

Τα συμπτώματά του είχαν αρχικά παρουσιαστεί ως επιπλοκές που συνδέονταν με την επέμβαση αυτή, πριν ο διευθυντής του νοσοκομείου ανακοινώσει πως ο παλαιστίνιος πρόεδρος πάσχει από «φλεγμονή στον δεξιό πνεύμονα».

Η έξοδος του Αμπάς από το νοσοκομείο αναβαλλόταν μέρα με τη μέρα, τροφοδοτώντας τις εικασίες για τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Φωτογραφίες του Αμπάς να περπατάει στους διαδρόμους του νοσοκομείου διαβάζοντας μια εφημερίδα δημοσιεύθηκαν με προφανή πρόθεση να σταματήσουν οι φήμες.

Tags
Back to top button