Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εξαπλώνεται σαν ιός το απαγορευμένο ναζιστικό τραγούδι «Γερμανία για τους Γερμανούς – έξω οι ξένοι»

Σαν ιός εξαπλώνεται το απαγορευμένο τραγούδι “Ausländer Raus” (έξω οι ξένοι) στην Γερμανία με τις Αρχές να φοβούνται -και δικαιολογημένα-  ότι υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί σε μια ιδιότυπη μορφή κινήματος.

Αν και το τραγούδι που είναι παράφραση του «L’amour Toujours» του Ιταλού μουσικού Τζίτζι Ντ΄Αγκοστίνι, κυκλοφορεί εδώ και αρκετούς μήνες στην Γερμανία το τελευταίο διάστημα παίζεται παντού στα νυκτερινά κέντρα και οι Αρχές δεν ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Η αρχή είχε γίνει κάποιες ημέρες πριν βίντεο που κυκλοφόρησε από γιορτή σε γερμανικό νησί έδειχνε ανθρώπους να τραγουδούν το ναζιστικό σύνθημα το οποίο έχουν προσαρμόσει στους στίχους της χορευτικής επιτυχίας, όπως αναφέρει το 

Το περιστατικό συνέβη κατά την πρόσφατη αργία της Πεντηκοστής στο νησί Ζιλτ στα βόρεια της χώρας.

Η παρέα τραγουδά το «L’amour Toujours» αλλά κάποιοι ακούγονται να τραγουδούν το ναζιστικό σύνθημα «Γερμανία για τους Γερμανούς – οι ξένοι έξω» στη θέση των στίχων.

Πακιστανή κρατική δημοσιογράφος συνελήφθη κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στον Όλυμπο γιατί σήκωσε σημαία του Πακιστάν

Τόσο το σύνθημα όσο και ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι παράνομα στη Γερμανία.

Η αστυνομία του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν δήλωσε ότι «ελέγχει το βίντεο» για ποινικά κολάσιμο περιεχόμενο, ενώ όπως έγινε γνωστό αργότερα η κοπέλα που φαίνεται στο πρώτο βίντεο απολύθηκε από τη δουλειά της. Με τις αρχές συνεργάζονται παρέχοντας υλικό από τις κάμερες οι ιδιοκτήτες του μπαρ έξω από το οποίο έλαβε χώρα το περιστατικό.

Το σύνθημα «Γερμανία για τους Γερμανούς – έξω οι ξένοι» προέρχεται από τον 19ο αιώνα και χρησιμοποιήθηκε από τον Αδόλφο Χίτλερ. Έχει χρησιμοποιηθεί και ως προεκλογικό σύνθημα από το ακροδεξιό Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα.

Ο βαυαρικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας BR ανέφερε ότι η ναζιστική εκδοχή του «L’amour Toujours» είχε γίνει δημοφιλής σε δημόσιες συγκεντρώσεις και ντίσκο σε όλη τη Γερμανία. Χρησιμοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, έπειτα από ένα συνέδριο του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD). Βουλευτές και μέλη του κόμματος, καθώς και μέλη της νεολαίας του AfD, φέρονται να τραγουδούσαν την απαγορευμένη εκδοχή.

Μαριάμ Σουλακιώτη: Η ηγουμένη του διαβόλου που καταδικάστηκε για 150 θανάτους κοριτσιών

Αντί όμως και μετά τις αντιδράσεις το τραγούδι να σταματήσει να ακούγεται τώρα όλο και πιο πολλοί φαίνεται να το υιοθετούν παντού και η μελωδία και οι στίχοι να διαδίδονται παντού στη Γερμανία.

 

Πρόσφατη σοκαριστική έρευνα αποκαλύπτει ότι το 67,8% των μουσουλμάνων μαθητών που φοιτούν σε σχολεία της Γερμανίας δηλώνουν ότι «οι κανόνες του Κορανίου είναι σημαντικότεροι από ό,τι το Σύνταγμα & οι νόμοι» του γερμανικού κράτους.

Η ειδική έρευνα του γερμανικού Ινστιτούτου Εγκληματολογικών Ερευνών της Κάτω Σαξονίας, αποκάλυψε ότι το 67,8% των μουσουλμάνων μαθητών που φοιτούν σε σχολεία της χώρας δήλωσαν ότι θεωρούν «τους κανόνες του Κορανίου πιο  σημαντικούς από ό,τι το γερμανικό Σύνταγμα και τους νόμους του γερμανικού κράτους”, ανέφερε το ΑΠΕ.

Το 51,5% των μαθητών θεωρεί ότι «μόνο το Ισλάμ είναι σε θέση να δώσει λύσεις στα προβλήματα της εποχής μας», ενώ το 45,8% θεωρεί ότι «ένα ισλαμικό θεοκρατικό σύστημα είναι το καλύτερο πολίτευμα».

Το 36,5% δηλώνει πως η γερμανική κοινωνία θα ήταν ισχυρότερη, εάν εφαρμόζονταν οι ισλαμικοί κανόνες και το 35,3% εκφράζει κατανόηση για τη βία εναντίον ατόμων τα οποία προσβάλλουν τον Αλλάχ ή τον Μωάμεθ.

Παράλληλα, το 21,25% δικαιολογεί την ισλαμιστική βία στη Δύση, εφόσον απειλείται το Ισλάμ, ενώ το 18,1% θεωρεί δικαιολογημένη ακόμη και τη χρήση βίας για τη διάδοση και την επιβολή του Ισλάμ.

Η έρευνα αποκαλύπτει πολλά και κυρίως προκαλεί σοκ στην γερμανική κοινωνία και την Ευρώπη

Δεν μιλάμε για μουσουλμάνους μετανάστες που ήρθαν στην χώρα, έχοντας πρωτύτερα γαλουχηθεί με τα ισλαμιστικά ιδεώδη , αλλά για παιδιά που γεννήθηκαν σε μια ευρωπαϊκή χώρα, ταυτόχρονα με τον γηγενή πληθυσμό.

Ο αρμόδιος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) για θέματα εσωτερικής πολιτικής Κρίστοφ ντε Βρις δήλωσε στην BILD ότι «η έρευνα δείχνει πόσο βαθιά έχει φθάσει το πολιτικό Ισλάμ στη Γερμανία» και έκανε μάλιστα λόγο για «συστηματική κατήχηση» στους χώρους εργασίας.

«Η πολυπολιτισμικότητα έχει προ πολλού αποτύχει. Τώρα απαιτείται σαφήνεια και συνέπεια, εάν θέλουμε να σταματήσει η επέλαση των μισαλλόδοξων», πρόσθεσε, ενώ η υπουργός Παιδείας του Σλέσβιγκ-Χολστάιν και αντιπρόεδρος του CDU Κάριν Πρίεν εξέφρασε την ανησυχία της για τα αποτελέσματα της έρευνας και επέρριψε την ευθύνη «στις οικογένειες, στα σχολεία, στα κρατιδιακά κέντρα για την πολιτική αγωγή και βέβαια στις νεολαίες των κοινοτήτων γύρω από τα τζαμιά».

Tags
Back to top button