Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έξαλλος ο Κιμ – Στο… κυνήγι του ανθρώπου που με γκράφιτι τον αποκαλεί «γιο πουτ@@@»

Αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να βρει τον υπεύθυνο πίσω από τη δημιουργία γκράφιτι που τον περιγράφουν ως «γιο πουτ@@». Τα κτίρια της πρωτεύουσας Πιονγκγιανγκ, γέμισαν πρόσφατα με συνθήματα που δεν ήταν διόλου κολακευτικά για τον πρόεδρο της χώρας.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε σε πάνω από 20.000 κατοίκους να στείλουν χειρόγραφα σημειώματα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εντοπίσει τους βανδάλους γκράφιτι. Η ομάδα ασφαλείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη ερευνήσει πάνω από 20.000 κατοίκους της περιοχής.

Όλοι όσοι βρίσκονται στο στόχαστρο έπρεπε να υποβάλλουν δείγματα του γραφικού τους χαρακτήρα με ιδιόχειρο σημείωμα τα οποία θα μελετηθούν προσεκτικά για να δουν αν ταιριάζουν με τα γκράφιτι.

Ένας κάτοικος της Πιονγκγιανγκ, δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες, στην ιστοσελίδα Daily North Korea: «Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά τεταμένη τώρα και πολλοί πιστεύουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν σύντομα θα δώσει προσωπικές οδηγίες για το θέμα αυτό».

Ένας πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Βόρειας Κορέας, που ζει τώρα στη Νότια Κορέα, δήλωσε πως παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν σε εργοστάσια ή πανεπιστήμια, αλλά το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό δεδομένου του ρητού μηνύματος κατά του Κιμ. Όπως είπε: «Κάποιος εδώ πιστεύει πως αξίζει τον κίνδυνο να εκφράσει αυτό το μήνυμα δημόσια δυσαρέσκειας σε ένα κυβερνητικό κτίριο».

 

Tags
Back to top button