Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Έξαλλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίζουν τους Τούρκους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ μετά από επεισόδιο

Δύο ώρες πριν από το τζάμπολ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε προκλήθηκαν επεισόδια έξω από την UBER Arena, όταν οπαδοί της τουρκικής ομάδας προσπάθησαν με ντου να μπουν στο γήπεδο.

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από την UBER Arena δύο ώρες πριν από το τζάμπολ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά του Final Four στο Βερολίνο.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ

Περίπου 50-100 οπαδοί της τουρκικής ομάδας, χωρίς εισιτήριο, έκαναν "ντου", προσπαθώντας να μπουν στο γήπεδο. Κάπως έτσι, ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις.

 

Στο σημείο βρίσκονταν οπαδοί Παναθηναϊκού, οι οποίοι περίμεναν να μπουν στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε τους επιτέθηκαν, πετώντας τους μπουκάλια.

Η γερμανική αστυνομία κρατάει Τούρκους οπαδούς που προσπάθησαν να εισβάλλουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο!

 

 

Tags
Back to top button