Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαγριωμένη επιβάτης χτυπά υπάλληλο αεροδρομίου όταν την ενημέρωσε ότι έχασε την πτήση της (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ του Λονδίνου, όταν μία αργοπορημένη επιβάτης χτύπησε την υπάλληλο του αεροδρομίου που της είπε ότι η πύλη για την πτήση προς Αθήνα έκλεισε.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας όταν η επιβάτης έδωσε σφαλιάρα στην υπάλληλο που προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ενώ η στιγμή της επίθεσης που καταγράφηκε σε βίντεο από άλλο επιβάτη έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η υπάλληλος εργαζόταν για την Swissport και σύμφωνα με δήλωση μέλους του προσωπικού στην Telegraph, η επιβάτις είχε πολλές χειραποσκευές και αρνήθηκε να πληρώσει ή να τις επανασυσκευάσει, ενώ την ενημέρωσαν ότι η πύλη έπρεπε να κλείσει γιατί το αεροπλάνο είχε ήδη καθυστερήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Έσσεξ η εξαγριωμένη επιβάτις απομακρύνθηκε από το αεροδρόμιο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Tags
Back to top button