Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εξαφανίστηκε η χρυσοκόκκινη στολή του «Iron Man»- Η αξία της ανέρχεται σε 274.000 ευρώ

Η χρυσοκόκκινη πανοπλία-στολή που φορούσε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ υποδυόμενος τον ήρωα της Marvel «Iron Man» στην πρώτη ταινία της πετυχημένης κινηματογραφικής σειράς το 2008 εξαφανίστηκε από την αποθήκη που φυλασσόταν.

Οι ιδιοκτήτες της αποθήκης ειδοποίησαν την Αστυνομία και είπαν ότι πιστεύουν πως η πανοπλία του φορούσε ο Τόνι Σταρκ, ο επιχειρηματίας που μεταμορφώνεται σε σιδερένιο άνδρα, εκλάπη μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου από τους χώρους αποθήκευσης αξεσουάρ του κινηματογράφου που διατηρούν στο προάστιο Πακόιμα του Λος 'Αντζελες.

Η Αστυνομία βεβαιώνει ότι αυτή η «ασυνήθιστη» κλοπή εξετάζεται ως «προτεραιότητα» αλλά ότι οι ερευνητές δεν έχουν κανένα στοιχείο επί του παρόντος για να εντοπίσουν την πανοπλία, η αξία της οποίας εκτιμάται στα 325.000 δολάρια (274.000 ευρώ) σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρώτος Iron Man, διασκευή κόμικς της Marvel στη μεγάλη οθόνη, είχε παγκόσμιες εισπράξεις ύψους 585 εκατομμυρίων δολαρίων και η σειρά με τους σούπερ-ήρωες Αvengers, των οποίων ο Τόνι Σταρκ είναι ένας από τους αρχηγούς, έχει αποφέρει δισεκατομμύρια δολάρια στα ταμεία από τις πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως.

Tags
Back to top button