Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

«Εξαφανίστηκε» η έδρα της ΑΕΚ: Στο GPS η OPAP Arena έγινε… Ολυμπιακός Arena

Και ενώ η κουβέντα για το πώς θα διεξαχθεί ο τελικός του Europa Conference League έχει φουντώσει, με τις διαβουλεύσεις για τη μεταφορά των οπαδών του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι διαρκείς και την αστυνομία να καταστρώνει στρατηγικό σχέδιο, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου, υπάρχει και ο χαβαλές του όλου πράγματος…

Κατόπιν, προφανώς, μαζικού «ντου» φίλων της ομάδας του Πειραιά, για να αλλάξει το όνομα του γηπέδου, αν πατήσει κανείς OPAP Arena στο GPS της Google, θα του εμφανίσει την έδρα της ΑΕΚ ως… Ολυμπιακός OPAP Arena!

Conference League: «Φρούριο» η OPAP Arena για τον τελικό - Πώς θα φτάσουν οι φίλαθλοι Ολυμπιακού και ΦιορεντίναΚάποιοι φίλοι της ΑΕΚ δεν χάρηκαν ιδιαίτερα βέβαια, και στα σχόλια, στις αξιολογήσεις του γηπέδου, κράζουν ανελέητα την Google, που επέτρεψε την τροποποίηση του ονόματος του γηπέδου. Φυσικά, αυτό αναμένεται σύντομα να διορθωθεί!

Να σημειωθεί πως έχουμε δει πολλές φορές, και στο εξωτερικό, να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά κυρίως στη Wikipedia. Στην Google είναι πολύ πιο δύσκολο να αλλάξει το όνομα μιας τοποθεσίας -ειδικά μιας τέτοιας τοποθεσίας- οπότε αυτό πρέπει να έχει συμβεί μετά από μαζικές αιτήσεις για τροποποίησή του!

Tags
Back to top button