Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Βίντεο

Εκπληκτικό βίντεο: Καρχαρίας αρπάζει το ψάρι μέσα από τα χέρια έκπληκτου ψαρά!

Ένας Αμερικανός ψαράς πήρε την τρομάρα της ζωής του όταν ένας τεράστιος σφυροκέφαλος άρπαξε το ψάρι από το χέρι του.


Αυτά έπαθε ο πολύπειρος Robert Gorta, εκπαιδευτής ψαράδων από τη Φλόριντα εδώ και 22 χρόνια, όταν πήγε να ανεβάσει στη βάρκα το ψάρι που είχε μόλις πιάσει.

Κρατώντας το ψάρι στο χέρι για τις απαραίτητες φωτογραφίες όμως, ένα ακόμα μεγαλύτερο ψάρι το διεκδίκησε. Και το πήρε φυσικά, αλίμονο!

Ο Gorta δήλωσε πως δεν έχει ζήσει τίποτα παρόμοιο σε όλη του τη ζωή στο νερό και το περιστατικό καταγράφηκε μάλιστα στην κάμερα, αλλιώς κανείς δεν θα τον πίστευε. Μιλώντας στο δίκτυο WFTS TV, είπε: «Εντελώς στα ξαφνικά, ένας τεράστιος σφυροκέφαλος το άρπαξε από τα χέρια μου. Ήταν απίστευτο, δεν μπορούσα να πιστέψω πως συνέβη. Εμφανίστηκε από το πουθενά και πήρε το ψάρι από τα χέρια του. Είμασταν όλοι τρομαγμένοι, δεν ξέραμε τι να κάνουμε».

Ο Gorta είπε πως δεν είχε σκοπό να ανεβάσει το ψάρι στη βάρκα, καθώς ήταν μικρότερο από το επιτρεπόμενο όριο. «Δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να το σώσω»…


Tags
Back to top button