Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Προεκλογική εκστρατεία στο πλευρό της Χάρις θα κάνει η Λιζ Τσέινι

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ανακοίνωσε υποψηφιότητα – “Είμαι ο Στέφανος. Σκέτο”

 Η Ρεπουμπλικανή πρώην βουλευτής Λιζ Τσέινι θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις στο Ουισκόνσιν την Πέμπτη.

Πρόκειται για μια προσπάθεια της πρώην βουλευτού του Γουαϊόμινγκ να απομακρύνει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους από τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ απομένουν λιγότερες από πέντε εβδομάδες μέχρι την ημέρα των εκλογών. 

Στην εκδήλωση της Πέμπτης στο Ρίπον, όπου βρίσκεται ένα σχολείο γνωστό ως η γενέτειρα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, η Χάρις αναμένεται να απευθύνει απευθείας έκκληση στους Ρεπουμπλικάνους και τους ανεξάρτητους ψηφοφόρους. Θα επισημάνει την ιστορική σημασία του Ρίπον και θα υποσχεθεί ότι θα υπερασπιστεί το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα, ακόμη και αν διαφωνούν μαζί της σε θέματα πολιτικής.

Η Τσέινι, η οποία είχε δηλώσει ότι δεσμεύεται να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να εμποδίσει τον Τραμπ να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, εξέφρασε την υποστήριξή της προς τη Χάρις.
 

Δήλωσε μάλιστα ότι είχε σοβαρές πολιτικές διαφωνίες με τη Χάρις σε διάφορα θέματα, αλλά επέλεξε να την υποστηρίξει επειδή πιστεύει ότι «όσοι από εμάς πιστεύουμε στην υπεράσπιση της δημοκρατίας μας, στην υπεράσπιση του Συντάγματός μας και στην επιβίωση της δημοκρατίας μας έχουμε καθήκον σε αυτές τις εκλογές να ενωθούμε για να θέσουμε αυτά τα πράγματα πάνω από την πολιτική».

Τις επόμενες ημέρες, όπως σημειώνει το, θα ακολουθήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις στην Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν, την Αριζόνα, τη Νεβάδα, τη Τζόρτζια, τη Βόρεια Καρολίνα και το Ουισκόνσιν.
 

Tags
Back to top button