Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Έκλεψαν το ευρωπαϊκό τρόπαιο που σήκωσε ως πρόεδρος ο Ν. Χαρδαλιάς

Το βαρύτιμο τρόπαιο του Eurocup που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού το 2010, εκλάπη από τα γραφεία της ομάδας! Απίστευτα πράγματα.

Οι άνθρωποι της ομάδας το βράδυ της Τρίτης (27/12), όταν επέστρεψαν για προπόνηση μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, αντιλήφθηκαν ότι το τρόπαιο του Eurocap που κατέκτησε ο σύλλογος το 2010, δεν ήταν στη θέση του. Ένα τρόπαιο που αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα για τον ελληνικό αθλητισμό...

Γερμανία:"Η πανδημία έχει τελειώσει, βιώνουμε το πρώτο ενδημικό κύμα SARS-CoV-2"

Συγκεκριμένα, άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στο κλειστό της Εργάνης στον Βύρωνα και μεταξύ των πολλών αντικειμένων που αφαίρεσαν, ήταν η ιστορική ευρωπαϊκή κούπα. Φυσικά αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και οι έρευνες για το περιστατικό ξεκίνησαν.

Ο Αθηναϊκός έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με πρόεδρο της διοίκησης τον νυν υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά.

  •  
Tags
Back to top button