Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ. για να βρεθεί το αυτοκίνητο που χτύπησε και εγκατέλειψε 50χρονο

Το ασημί Opel Astra, που παρέσυρε και εγκατέλειψε, πεζό, τα ξημερώματα της 13ης Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα και ώρα 04.35) στη συμβολή των οδών Λ. Κηφισίας και Αθηνάς, αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Η Τροχαία Κηφισιάς παρακαλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό που «μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του άγνωστου οχήματος και του οδηγού αυτού, όπως επίσης στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θανόντος», να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 210-6256430.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα από Μαρούσι προς Εκάλη (περιοχή Δήμου Κηφισιάς).

Αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων κυκλοφορίας παρέσυρε πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Το θύμα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μέχρι την 19.02.2017, οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Πρόκειται πιθανόν για άστεγο άνδρα, ηλικίας περίπου -50-ετών, αναστήματος -1,70- μέτρων, αδύνατου περί τα -65- κιλά, μελαχρινού με μακριά σγουρά μαλλιά και μούσι. Φορούσε σκούρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές εκτιμάται ότι το όχημα που εγκατέλειψε είναι μάρκας OPEL ASTRA, μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί.

Tags
Back to top button