Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση για αιμοπετάλια: Ένας 9χρονος από την Νεάπολη μας έχει μεγάλη ανάγκη

Ο 9χρονος Παναγιώτης Τσάκαλος, μαθητής του 7ου δημοτικού σχολείου Νεάπολης πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στην Αθήνα.

Έκκληση για αιμοπετάλια απευθύνουν συγγενείς και φίλοι ενός μικρού αγοριού, το οποίο δίνει μια δύσκολη μάχη εδώ και λίγο καιρό.

Πρόκειται για τον 9χρονο Παναγιώτη Τσάκαλο μαθητή του 7ου δημοτικού σχολείου Νεάπολης, ο οποίος πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Παιδοογκολογικό Νοσοκομείο «Ελπίδα» στην Αθήνα. Υπάρχει ανάγκη για αιμοπετάλια, τα οποία μπορούν να προσφέρουν μόνο όσοι κατοικούν στην Αθήνα και αποκλειστικά στο νοσοκομείο «Ελπίδα».

Από τους συγγενείς, φίλους του μικρού αγοριού αλλά και η δημοτική αρχή κάνει έκκληση στην ευαισθησία των εθελοντών να προστρέξουν για την προσφορά αιμοπεταλίων.

Οι εθελοντές μπορούν να προσέλθουν στο Αιματολογικό Τμήμα του Παιδοογκολογικού Νοσοκομείου «Ελπίδα» (Μικράς Ασίας 46, Γουδί) και να προσφέρουν την αγάπη τους στον Τσάκαλο Παναγιώτη του Δημητρίου.

Tags
Back to top button