Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έχασε 50 κιλά για να εκδικηθεί τον άνδρα της που την απάτησε και την κορόιδευε μέσω Facebook (φωτό)

H Μπέτσι Αγιάλα όντας 118 κιλά, όμως λίγο μετά την γέννηση της κόρης της, το 2013, αποφάσισε να βάλει την ζωή της σε ένα πρόγραμμα.

 Δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, όμως όλα άλλαξαν καθώς στο Facebook του συζύγου της, ανακάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαζε με την ερωμένη του. Και δεν ήταν μόνο το γεγονός οτι είχε εξωσυζυγική σχέση, αλλά και τα σχόλια που έκαναν οι δυο τους για εκείνη... «Φάλαινα» την ανέβαζαν, «αγελάδα» την κατέβαζαν, με αποτέλεσμα η Μπέτσι να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.

Έτσι η απόφαση της να αλλάξει τελείως το σώμα της, πάρθηκε ακόμη πιο εύκολα. Δεν έκοψε απλά κάθε ίχνος ζάχαρης από την διατροφή της, μαζί με το junk food, αλλά ξεκίνησε να πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο, κάνοντας παράλληλα και ζούμπα.

Τα κιλά «έφυγαν» και πλέον ζει μια καλύτερη ζωή μακριά από τον άνδρα που την απάτησε!

Tags
Back to top button