Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκαψε ζωντανό τον άστεγο επειδή νόμιζε ότι έχει σχέση με την γυναίκα του – Σκληρές εικόνες

Ομολόγησε το βράδυ του Σαββάτου ο δολοφόνος του 45χρονου άστεγου που πυρπολήθηκε την περασμένη νύχτα στο Παλέρμο της Σικελίας. Πρόκειται για τον Τζουζέππε Πεκοράρο, επίσης 45 ετών, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατήριου βενζίνης. Ο δράστης έλουσε με βενζίνη και έκαψε ζωντανό τον άστεγο προκαλώντας σοκ στην Ιταλία και όχι μόνο. Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ανάκρισή του, φέρεται να δολοφόνησε τον άστεγο Μαρτσέλλο Τσιμίνο, ενώ κοιμόταν σε προαύλιο κτηρίου ιδιοκτησίας των καπουτσίνων καλόγερων, πυρπολώντας τον με βενζίνη, για λόγους που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή: ο Πεκοράρο, όπως γράφουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υποπτευόταν ότι η σύζυγός του- από την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα- διατηρούσε δεσμό με τον Τσιμίνο.

Το άτυχο θύμα ήταν επίσης χωρισμένο και πατέρας δυο παιδιών. Ο δήμαρχος του Παλέρμο, Λεολούκα Ορλάντο, έκανε λόγο για «απόλυτη βαρβαρότητα» και αύριο το βράδυ, στην πρωτεύουσα της Σικελίας πρόκειται να οργανωθεί σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας, για το απάνθρωπο αυτό έγκλημα.

Tags
Back to top button