Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εκαναν «φτερά» 65.000ευρώ... με τον Ζούκερμπεργκ για ξεκάρφωμα!

Στον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, και σε μια 25χρονη υπάλληλό της, εναπόθεσε τις ελπίδες της για έξοδο απο το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο ειχε βρεθεί μια 58χρονη ιδιοκτήτρια γηροκομείου στη Πάφο της Κύπρου. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει ακόμα 65.000 ευρώ!

Η 25χρονη υπάλληλος τον Μάρτιο του 2016,  έδειξε  στην εργοδότριά της μία ψεύτικη είδηση στο Facebook, σύμφωνα με την οποία ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, επειδή έγινε πατέρας, βοηθούσε ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο.

Η 58χρονη, η οποία έχει χρέη εκατομμυρίων, πείστηκε από την 25χρονη να στείλει επιστολή στο Facebook, ζητώντας βοήθεια. Η 25χρονη άρχισε τότε να ζητά χρήματα για τις «διευθετήσεις» της οικονομικής βοήθειας, για ταξίδια στην έδρα του Facebook, για έγγραφα κλπ.

Σταδιακά πήρε από την 58χρονη 65.000 ευρώ! Η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου οταν αντιλήφθηκε πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν επρόκειτο να στείλει βοήθεια, πήγε στην αστυνομία και κατάγγειλε την υπάλληλο για απάτη, παρουσιάζοντας και τις σχετικές αποδείξεις. Η 25χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για τα περαιτέρω. 

Tags
Back to top button