Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες σοκ: Πασίγνωστη ηθοποιός βγήκε στην αυλή της και φώναζε για το τέλος του κόσμου

Κάτι συνέβη στην ηθοποιό, το πρωί της Πέμπτης.

Ο λόγος για την Mischa Barton, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την αμερικανική σειρά California Teens, όπου ξαφνικά το πρωί της Πέμπτης βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και φώναζε ότι έρχεται το τέλος του κόσμου και ότι η μητέρα της είναι μάγισσα.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα το TMZ απεικόνιζαν την γνωστή ηθοποιό να κρέμεται από τον φράχτη της αυλής και φορώντας μόνο ένα πουκάμισο να φωνάζει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου, ότι η μητέρα της είναι μάγισσα και κάτι για τον Ζίγκι Στάρνταστ…

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του ΤΜΖ, η Mischa Barton έπεσε κάτω και είπε: «Ω Θεέ μου, τελείωσε! Το νιώθω, είναι άγριο!».

Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία και η πυροσβεστική έπειτα από κλήση και η χολιγουντιανή ηθοποιός μεταφέρθηκε με τη θέλησή της για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός νοσηλεύεται για ψυχολογικά ζητήματα.

pasmina.gr

Tags
Back to top button