Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εικόνα του Αγίου Νεκταρίου με ενσωματωμένο λείψανό του

Στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος που βρίσκεται στα σύνορα με τον οικισμό του Νέου Βουτζά στην Αττική υπάρχει και εικόνα του Αγίου Νεκταρίου με ενσωματωμένο λείψανό του. Εικόνα του Αγίου Νεκταρίου με ενσωματωμένο λείψανό του. Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στο Ν. Βουτζά Αττικής. Η εικόνα βρίσκεται σε παρεκκλήσι που τιμάται στο όνομα του Αγίου Νεκταρίου, έχει διαστάσεις 65 χ 42 εκ και περικλείεται σε ξυλόγλυπτο κουβούκλιο με διαστάσεις 100 x 80 εκ και είναι έργο των μοναχών της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος (Νεκταρίου) Αίγινας. Στο κάτω μέρος της εικόνας υπάρχει θήκη με λείψανο του Αγίου Νεκταρίου και την επιγραφή ‘ΕΥΛΟΓΙΑ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΝΕΟ ΒΟΥΤΣΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ’. Τα ιερά κειμήλια του Αγίου Νεκταρίου είχε εμπιστευτεί ο αοίδιμος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης Ιερόθεος, κατά κόσμο Σπυρίδων Γεωργίου Τσαντίλης (γεννήθηκε στην Πάτρα το έτος 1920), στον φιλάδελφό του π. Νικόλαο Πέττα. Μάλιστα στα Ασκητήρια του π. Νικολάου Πέττα διατηρείται και σχετική δωρητήρια επιστολή του αρχιερέως κυρού Ιεροθέου. Ως ανθίβολο της εικόνας χρησιμοποιήθηκε δημοφιλής ασπρόμαυρη εικόνα του Αγίου Νεκταρίου ενδεδυμένου με άπασα την αρχιερατική του αμφίεση. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω: Η Γυναικεία Κοινοβιακή Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος στο Νέο Βουτζά Αττικής επιτελεί θεάρεστο και φιλάνθρωπο έργο με το
Tags
Back to top button