Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Eίδηση σοκ! Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής φέρεται να βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ

Μια είδηση σοκ αποκάλυψε το dikisports.blogspot.com καθώς όπως αναφέρει υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Γεωργία.

Μπαρμπόσα: Αποκλείεται για δύο χρόνια για απόπειρα απάτης σε έλεγχο ντόπινγκ


Δεδομένου ότι πρόκειται για το πρώτο δείγμα δεν μπορεί να γίνει γνωστό το όνομα, κάτι που θα συμβεί σε περίπτωση ελεγχου του δεύτερου δείγματος κι εφόσον αυτό βρεθεί θετικό.

Να σημειώσουμε ότι ο έλεγχος δεν φέρεται να έχει πραγματοποιηθεί από συνεργείο δειγματοληπτών του ΕΟΚΑΝ (θα μπορούσε να είχε κληθεί από την UEFA να κάνει τον έλεγχο στις προπονήσεις της ομάδας), ωστόσο μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτές οι γραμμές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν είχε φτάσει καμία επίσημη ενημέρωση για θετικό δείγμα σε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Κι αυτό είναι λίγο οξύμωρο καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις μόλις εντοπιστεί θετικό δείγμα στο εργαστήριο που αναλαμβάνει τον έλεγχο ενημερώνονται σχεδόν ταυτόχρονα η Διεθνής Ομοσπονδία του Αθλήματα, ο WADA, η εγχώρια ομοσπονδία και ο ίδιος ο αθλητής.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε επίσης ότι στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα (με την ολοκλήρωση του ελέγχου και του δεύτερου δείγματος) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δεν κινδυνεύει με οποιαδήποτε κύρωση, σε αντίθεση με τον ποδοσφαιριστή.

Tags
Back to top button