Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδικός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. για συλλήψεις μελών της ΧΑ αν χρειαστεί

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να έχουμε τις επόμενες ώρες, ή μέρες. ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν επτά πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παπά, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Ακόμη, ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν οι πρώην βουλευτές

  • Παναγιώτης Ηλιόπουλος,
  • Πολύβιος Ζησιμόπουλος,
  • Αντώνης Γρέγος,
  • Νικόλαος Μίχος,
  • Νικόλαος Κούζηλος,
  • Κωνσταντίνος Μπαρμαρούσης,
  • Ευστάθιος Μπούκουρας,
  • Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος,
  • Μιχάλης Αρβανίτης,
  • Ελένη Ζαρούλια και
  • Δημήτριος Κουκούτσης.

Ως μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν και οι πυρηνάρχες Νίκαιας  Γιώργος Πατέλης και  Περάματος Αναστάσιος Πανταζής.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι ακολουθεί 

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αστυνομικοί των αρμόδιων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να είναι σε θέση να συλλάβουν –όταν και εάν διαταχθούν μετά από εντάλματα σύλληψης- τα στελέχη της ΧΑ που καταδικάστηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αναφέρει το ethnos.gr.

Οι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα αστυνομικές υπηρεσίες έχουν φροντίσει να γνωρίζουν πού βρίσκονται οι κατηγορούμενοι. 

Μάλιστα, έχει υπάρξει ειδικός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. για ταυτόχρονες συλλήψεις (μετά από τα εντάλματα), εάν και όταν χρειαστεί. Και αυτό διότι η διαδικασία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, οι ποινές δεν έχουν ακόμα εκδοθεί και κανείς δε γνωρίζει εάν θα δοθούν ή όχι αναστολές στην εκτέλεση των ποινών ή εάν θα αναγνωριστούν ελαφρυντικά.     

Προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με την επιβολή των ποινών, θα πρέπει να μεσολαβήσουν κάποια 24ωρα, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων, με την αγόρευση του εισαγγελέα και με την απόσυρση και πλήρη απόφαση του δικαστηρίου.

Tags
Back to top button