Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ε.Γκόρντον: Η δεύτερη Ρωσίδα που «κατεβαίνει» στις... προεδρικές εκλογές- Για τις... ανύπαντρες μητέρες (φωτό)

Παρά το γεγονός, πως δεν έχει ασκήσει ποτέ το δικαίωμα της ψήφου σε εκλογές, η Εκατερίνα Γκόρντον βάζει «πλώρη» για τις… προεδρικές εκλογές της Ρωσίας.

Η 37χρονη δημοσιογράφος είναι η δεύτερη γυναίκα που ανακοινώνει την υποψηφιότητά της στις ρωσικές προεδρικές εκλογές. Στόχος της, δήλωσε, να χρησιμοποιήσει την προεκλογική καμπάνια υπέρ των δικαιωμάτων των ανύπαντρων μητέρων και των παιδιών.

Μητέρα δύο παιδιών, η Γκόρντον είχε εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο και δηλώνει ανεξάρτητη υποψήφια για τις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Μάρτιο. «Υπάρχουν πολλά λαϊκίστικα θέματα, αλλά μόνο μία πραγματικότητα. Είμαστε μια χώρα ανύπαντρων μητέρων και κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτές», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media, προσθέτοντας ότι την έχει απογοητεύσει τόσο η αντιπολίτευση όσο και η κυβέρνηση.

Η Ξένια Σομπτσάκ ήταν η πρώτη γυναίκα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ρωσικές προεδρικές εκλογές, πριν από μερικές ημέρες. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι στόχος του Κρεμλίνου είναι να υπάρξουν πολλές υποψηφιότητες με στόχο να αποσπαστεί η προσοχή και να διχαστεί η φιλελεύθερη αντιπολίτευση, σημειώνει το Reuters.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Tags
Back to top button