Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Τα στοιχεία που "καίνε" την 50χρονη οικιακή βοηθό για τη δολοφονία της 87χρονης

Καμένα Βούρλα: «Όποιος το έχει κάνει θα το πληρώσει» λέει ο σύζυγος της 50χρονης

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει την Παρασκευή (25/10) η οικιακή βοηθός, που κατηγορείταιγια τη δολοφονία της ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα.

Η έρευνα των αρχών φαίνεται πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο, την ώρα που μαρτυρίες αναφέρουν ότι η 50χρονη είχε προσεγγίσει ξανά ηλικιωμένες στο παρελθόν.

Τα στοιχεία που «δείχνουν» την οικιακή βοηθό

Η 50χρονη οικιακή βοηθός αρνείται κάθε κατηγορία, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, δύο στοιχεία οδήγησαν τις αρχές να της περάσουν χειροπέδες.

  • Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 50χρονη να μπαίνει στο σπίτι της ηλικιωμένης στις 11:15 και να βγαίνει στις 12:45, ωστόσο η ίδια έπεσε σε αντιφάσεις.
  • Tα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε την ημερα της δολοφονίας δεν έχουν βρεθεί.

Η 50χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας και ότι δεν τα έχει επειδή καποιος της τα πήρε. Ένοικοι της πολυκατοικίας, πάντως, αρνούνται ότι είδαν ή πήραν παπούτσια στην είσοδο.

 

Για να ενισχύσουν την κατηγορία οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει από το σπίτι της 50χρονης οικιακής βοηθού προσωπικά της είδη, όπως πετσέτες, ρούχα και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε. Τα έχουν στείλει στα εργαστήρια της αστυνομίας, προκειμένου να εξεταστούν για το αν υπάρχουν ίχνη αίματος πάνω σε αυτά.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν σε λίγες μέρες και αν υπάρξουν θετικά εργαστηριακά δεδομένα, τότε οι αστυνομικοί «κλειδώνουν» καλύτερα την υπόθεση.

Επίσης, έγινε ήδη αίτημα και αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της ύποπτης. Θα ελεγχθούν όλα τα μηνύματα και οι κλήσεις που έκανε η οικιακή βοηθός την κρίσιμη ημέρα της δολοφονίας και τις επόμενες μέχρι και τη σύλληψή της.

«Έβρισκε ηλικιωμένους και τους έκλεβε»

Τα στόματα στα Καμένα Βούρλα «ανοίγουν» και γειτόνισσες της 84χρονης υποστηρίζουν ότι η 50χρονη στο παρελθόν είχε κλέψει ξανά χρήματα από ηλικιωμένους.

«Έψαχνε γυναίκες μεγάλες με άνοια και γυρνούσε μετά σε καφετέριες, έκανε καλή ζωή. Ψεύτρα. Φαινόταν να μη λυπάται τα χρήματα, όπως εμείς, στο σούπερ μάρκετ. Έκλεβε γυναίκες που φρόντιζε. Ακούγονται κ άλλα, ότι έχει κάνει φυλακή και έχει φάκελο στην αστυνομία. Έχει αγοράσει τρία διαμερίσματα εδώ, οικόπεδα και όλα αυτά», περιέγραψε γειτόνισσα του θύματος.

Την ίδια ώρα, ηλικιωμένη υποστήριξε ότι πριν έναν χρόνο, η οικιακή βοηθός της είχε αποσπάσει χρήματα και της επιτέθηκε για να της πάρει τη βέρα.

 

 

Tags
Back to top button