Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εγκάρδια χειραψία Ν. Τραμπ - Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό (φωτό, βίντεο)

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στο Βατικανό από το πρωί της Τετάρτης μαζί με την σύζυγό του Μελάνια, που φόρεσε μαύρο δαντελένιο πέπλο στο κεφάλι, όπως προστάζει η παράδοση των καθολικών.  

Οι δύο άντρες είχαν εγκάρδια χειραψία μπροστά στις κάμερες και το κλίμα ήταν θερμό, παρά τις έντονες ιδεολογικές τους διαφορές, κυρίως όσον αφορά το προσφυγικό. Η συνάντησή τους διήρκεσε είκοσι πέντε λεπτά και ακολούθησε η παραδοσιακή ανταλλαγή των δώρων

Στην συνέχεια αναμένεται η έκδοση ενός λιτού ανακοινωθέντος από μέρους του Βατικανού. Τα κύρια σημεία στα οποία θεωρείται πιθανό να αναφέρθηκαν ο πάπας και ο ένοικος του Λευκού Οίκου είναι το μεταναστευτικό και οι τόσες εστίες εντάσεων και πολέμων σε διεθνή κλίμακα.

Οι παρατηρητές υπογραμμίζουν ότι οι διαφορές των δυο σημερινών συνομιλητών είναι σαφώς τεράστιες, αλλά μπορεί να θεωρηθεί σημαντικό το ότι σήμερα, μπόρεσαν και θέλησαν να συναντηθούν.

Δείτε live εικόνα από το Βατικανό μέσω του αμερικανικού καναλιού ABC:

Η αυτοκινητοπομπή του Τραμπ, που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Ρώμη, έφτασε στον Άγιο Πέτρο προκαλώντας κυκλοφοριακή ασφυξία στην ιταλική πρωτεύουσα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ιταλικά ΜΜΕ. 

Πρόκειται για τον τρίτο σταθμό της περιοδείας του Τραμπ που τον έχει ήδη οδηγήσει στη Σαουδική Αραβία, στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ και στη Σικελία για να παραστεί στη σύνοδο των χωρών της Ομάδας των 7 (G7).

Tags
Back to top button