Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Εγκαίνια μεγάλου κέντρου Play OPAP στον Αγιο Στέφανο σήμερα! - Τεράστιες αποδόσεις από τα VLTs

Eπίσημα εγκαίνια κάνει σήμερα στις 6 το απόγευμα (θα κρατήσουν μέχρι αργά το βράδυ με διάφορα χάπενινγκ) το μοναδικό κατάστημα Play OPAP στον βορειοδυτική Αττική, στον Αγιο Στέφανο! 

Στην οδό Κρυονερίου 1, την καρδιά του Αγίου Στεφάνου, το κατάστημα θα καλύψει περίπου 150.000 ανθρώπους στις γύρω περιοχές οι οποίοι «ταξίδευαν» σε μακρυνές περιοχές (π.χ. στο άλλο μεγάλο κατάστημα Play OPAP, στην Παναγή Τσαλδάρη 65-67 στο Περιστέρι που μέχρι στιγμής σε 2,5 μήνες λειτουργίας έχει μοιράσει πολλά κέρδη στους παίκτες) για να ψυχαγωγηθούν και να κερδίσουν.

Μέχρι στιγμής ο ΟΠΑΠ επιστρέφει μέχρι και 96% των χρημάτων που διατίθενται για την ψυχαγωγία των ανθρώπων που παίζουν με αποτέλεσμα υψηλά κέρδη κατά κανόνα. 

Η μεγάλη αίθουσα ψυχαγωγίας στην Κρυονερίου 1 στον Αγιο Στέφανο, χωρίζεται σε τρία μέρη: Χώρος υποδοχής, καρτών & ταμείου αρχικά, lounge room & WC (καναπές αναμονής και τουαλέτα) και χώρος διασκέδασης.

Ο πρώτος χώρος είναι προσαρμοσμένος για να στέκεται ο υπεύθυνος του καταστήματος και να εκδίδονται, αλλά και να γεμίζουν/αδειάζουν οι Ατομικές Κάρτες Παίκτη.

Ο δεύτερος χώρος βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον πρώτο. Είναι κυρίως χώρος αναμονής και ξεκούρασης. Περιλαμβάνει και την τουαλέτα.

Ο τρίτος χώρος, ο χώρος διασκέδασης, έχει εντυπωσιακές χρωματιστές μοκέτες, λίγα φώτα για να επικεντρώνεται ο παίκτης στο παιχνίδι και επικρατεί απόλυτη ησυχία για να συγκεντρώνεται.

Οι ιδιοκτήτες και οι υπαλλήλοι του καταστήματος αναλαμβάνουν να σας εξηγήσουν ποια είναι η διαδικασία εγγραφής και το ελάχιστο ποσό με το οποίο μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό με 20 ευρώ.

Για να μπαίνεις στο χώρο, χρειάζεταιτην πρώτη φορά να έχεις επάνω σου αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και εν συνεχεία αρκεί και το δίπλωμα οδήγησης. Βέβαια για να μπεις σε Play OPAP, πρέπει να είσαι άνω των 21 ετών. 

Μετά τα διαδικαστικά παίρνεις την Ατομική Κάρτα Παίκτη. Η Ατομική Κάρτα Παίκτη είναι μοναδική. Φέρει 17 ψηφία και έχει ένα 6ψήφιο PIN.

Στο ταμείο θα σε ρωτήσουν αν επιθυμείς να προσθέσεις χρήματα στην Ατομική Κάρτα Παίκτη πριν περάσεις στο χώρο με τα παιγνιομηχανήματα. Μπορείς να βάλεις μετρητά χαρτονομίσματα, βέβαια και σε κάθε μηχάνημα που θα βρεθείς για να παίξεις. Κατευθείαν από το ταμείο μπορείς να βάλεις το ανώτερο 50 ευρώ.

Για να μεταβείς από ένα παιγνιομηχάνημα σε κάποιο άλλο, απλά τραβάς την Ατομική Κάρτα Παίκτη, τη βάζεις στο επόμενο, πληκτρολογείς ξανά το PIN και μεταφέρεις όσα χρήματα θέλεις από το υπόλοιπο της κάρτας σου στο νέο παιγνιομηχάνημα και ξανά μανά...

Κάθε παιγνιομηχάνημα έχει περισσότερα από ένα παιχνίδια, κατά μέσο όρο 4. 

Όλα τα παιχνίδια έχουν διάφορα εικονίδια, από τα οποία πρέπει να συγκεντρώσεις όμοια για να κερδίσεις: σταφύλια, λεμόνια, πορτοκάλια, κεράσια, επτάρια, jokers, κλόουν, δολάρια, ευρώ, αμαζόνες, αρχαίους, τον Σπάρτακο, τον Δία τον ίδιο! Όλα είναι, πάντως, πάνω-κάτω της ίδιας φιλοσοφίας.

VLTs στα Play OPAP σημαίνει νόμιμη ψυχαγωγία, ενώ όταν έχεις κέρδος, σου δίνεται η δυνατότητα να το διπλασιάσεις ή να το τριπλασιάσεις, πριν το πιστώσεις στο λογαριασμό σου ή στην κάρτα σου.

Στο ταμείο δίνεις την κάρτα σου και ζητάς από τον υπάλληλο να σου κάνει ανάληψη το ποσό που θέλεις από αυτά που έχεις κερδίσει ή από το αρχικό σου κεφάλαιο. Εκείνος την περνά στο κεντρικό τερματικό, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τύπου POS μηχάνημα, στο οποίο πληκτρολογείς το 4ψήφιο PIN σου για να δοθεί πρόσβαση στον υπάλληλο.

Μπορείς να πάρεις στα χέρια σου ολόκληρο το υπόλοιπο που έχει μέσα η Ατομική Κάρτα Παίκτη.

Μπορείς, ωστόσο, να πάρεις μόνο ένα τμήμα αυτού του ποσού και έπειτα, να ξαναπαίξεις, ή να φύγεις και να το πάρεις μαζί σου και να το εξαργυρώσεις άλλη ημέρα ή σε άλλο Play OPAP, σε άλλη περιοχή. Μπορείς, φυσικά και να το παίξεις άλλη ημέρα ή σε άλλο Play OPAP.

Σε κάθε περίπτωση, από κάθε Play OPAP, μπορείς να πάρεις κάθε μέρα μέχρι 1.500 ευρώ μετρητά την ημέρα, αν και λίγα έχουν δώσει τέτοιες αποδόσεις, όπως π.χ. της Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι!

Το Play OPAP στην Κρυονερίου1 στον Αγιο Στέφανο, ως χώρος διεξαγωγής παιγνίων με παιγνιομηχανήματα τύπου VLT, έχει λάβει πλήρη πιστοποίηση από την αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, την ΕΕΕΠ (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων). 

Tags
Back to top button