Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Έφυγε με το διπλό από το παγωμένο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ

Μια ανάσα από την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται πια ο ΠΑΟΚ, μετά την αποψινή νίκη στο Αγρίνιο με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η μακεδονική ομάδα ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στην επιτυχία, που ουσιαστικά τη φέρνει στις οκτώ καλύτερες της διοργάνωσης, αφού για να προκριθεί ο αντίπαλός της να νικήσει στη ρεβάνς της Τούμπας (24/1) με διαφορά τριών γκολ, ή δύο αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει.

Η νίκη πάντως κατακτήθηκε με πολύ κόπο από τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς και αυτή τη φορά, αφού χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 77ο λεπτό για να γίνει το 1-0.

Στο σημείο εκείνο ο Λέοβατς σέντραρε από αριστερά, η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος και πέρασε απ΄  όλους, για να ανοίξει το σκορ ο Κίτσιου με προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

Η ασφαλιστική δικλείδα μπήκε στο 84΄, όταν ο Αθανασιάδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχε καταλογιστεί ένα λεπτό νωρίτερα σε μαρκάρισμα του Μύγα πάνω στον Μυστακίδη.

Tags
Back to top button