Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφετείο Αθηνών: Στάσεις εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων

Σε δίωρες προειδοποιητικές διακοπές διαμαρτυρίας όλων των υπηρεσιών της Γραμματείας του Εφετείου Αθηνών προχωρούν οι δικαστικοί υπάλληλοι, από τις 9 έως τις 11 το πρωί, από τη Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.

Οι υπάλληλοι λένε «δεν πάει άλλο» καθώς οι ελλείψεις σε προσωπικό δυσχεραίνουν τις συνθήκες εργασίας του ήδη υπάρχοντος προσωπικού. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ειδικά στο Εφετείο της Αθήνας « η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο και δεν είναι πλέον δυνατό το υπάρχον δυναμικό να ανταποκριθεί στις ανάγκες λειτουργίας της Γραμματείας του Δικαστηρίου¨. Μάλιστα οι δικαστικοί υπάλληλοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο ακόμη και για κίνδυνο παραγραφής υποθέσεων. «Υπάρχει πλέον άμεσος κίνδυνος παραγραφής υποθέσεων στα χέρια των Γραμματέων , λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας, κάτι που αναγνωρίζεται και από τη Διοίκηση του Εφετείου Αθηνών» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι ζητούν να σταματήσουν οι αποσπάσεις τους σε άλλους φορείς και να επισπευσθούν οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ καθώς όπως λένε το πρόβλημα είναι εκρηκτικό εξαιτίας των πολλών μεγάλων δικών που είναι σε εξέλιξη.

Tags
Back to top button