Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΕΕ: Ελπίδα για επανεξέταση της απόφασης της Βενεζουέλας για τον Γερμανό πρεσβευτή

Η απόφαση της κυβέρνησης της Βενεζουέλας να απελάσει τον Γερμανό πρεσβευτή με την κατηγορία της «ανάμιξης στις εσωτερικές υποθέσεις» της χώρας ανησυχεί την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ελπίζει πως η απόφαση για απέλαση του Γερμανού πρεσβευτή στη Βενεζουέλα θα «επανεξεταστεί», δήλωσε σήμερα μια εκπρόσωπος.

Εξελίξεις στην Βενεζουέλα

«Λυπούμαστε» για την απόφαση αυτή καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση «ήταν πολύ προσεκτική ώστε να διατηρηθούν οι γραμμές επικοινωνίας με όλα τα μέρη, περιλαμβανομένης της κυβέρνησης του κ. Μαδούρο», δήλωσε η εκπρόσωπος της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.

Ο Ντάνιελ Κρίνερ, ένας από τους δυτικούς πρεσβευτές που είχε υποδεχθεί τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό κατά την επιστροφή του στο Καράκας, κατηγορήθηκε για «ανάμιξη στις εσωτερικές υποθέσεις» της Βενεζουέλας και του ζητήθηκε να εγκαταλείψει τη χώρα «μέσα σε 48 ώρες».

«Παραμένουμε βαθιά δεσμευμένοι υπέρ μιας ειρηνικής και δημοκρατικής επίλυσης» της τρέχουσας κρίσης «όπως δείχνει ο ηγετικός ρόλος [που έχει παίξει η ΕΕ] στη δημιουργία της ‘ομάδας επαφής’ για τη Βενεζουέλα στην οποία η Γερμανία είναι ενεργό μέλος», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Φ. Μογκερίνι.

Το Βερολίνο εκτίμησε χθες πως η απέλαση του Γερμανού διπλωμάτη «επιδεινώνει την κατάσταση και δεν συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της έντασης»

Tags
Back to top button