Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Εάν οι πάγοι λιώσουν το μόνο μέρος που θα σωθεί θα είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με το National Geographic

Σύμφωνα με μελέτες του National Geographic εάν οι πάγοι λιώσουν το μόνο μέρος το οποίο θα σωθεί παρά τις μικρές απώλειες που θα έχει, θα είναι η Ελλάδα.


Τα υπόλοιπα μέρη του κόσμου θα γίνουν πυθμένας της καινούργιας θάλασσας που θα δημιουργηθεί.

Αν και η τελευταία φορά που έλιωσαν οι πάγοι στον πλανήτη μας ήταν πριν 34 εκατομμύρια χρόνια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα ξανά γίνει.

Λόγω κλιματολογικών αλλαγών οι πάγοι θα λιώσουν σε 5.000 χρόνια.

Η Ευρώπη θα αποτελεί μια νέα Ατλαντίδα όπως το Λονδίνο αλλά και η Βενετία.


Η Αμερική θα χάσει όλη την Ανατολική ακτή όπου θα γίνει πυθμένας ενώ το Σαν Φρανσίσκο θα γίνει ένα νέο σύμπλεγμα νησιών.

Η Ελλάδα παρά το μικρό της μέγεθος θα έχει μεγάλη επιτυχία επιβίωσης, αυτό γιατί το μόνο που θα χαθεί είναι ένα κομμάτι της Θεσσαλονίκης και του Έβρου, μερικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και ένα μικρό κομμάτι της Κρήτης.

Πηγή: xorisorianews.gr

Tags
Back to top button