Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ε. Τσακαλώτος: «Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα διασταυρώσεων θα τσιμπάει ύποπτες περιπτώσεις»

Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα διασταυρώσεων που θα ελέγχει μέσα σε 1-2 λεπτά τις καταθέσεις και τις τραπεζικές κινήσεις παρελθόντων ετών παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος. Έτσι σε αντίθεση με την παλαιά χειροκίνητη ακολουθία που κρατούσε ως ενάμισι χρόνο τώρα η διαδικασία θα μπορεί να οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα μέσα σε μια εβδομάδα.

Τα πρώτα συμπεράσματα θα βγαίνουν μέσα σε 2 λεπτά καθώς το λογισμικό θα "τσιμπάει" ύποπτες περιπτώσεις με φορολογικό ενδιαφέρον. 

"Αυτό το έργο θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί και παλαιότερα αν οι προηγούμενες κυβερνήσεις το ήθελαν, κι εγώ λέω ότι δεν το ήθελαν" τόνισε ο κ. Τσακαλώτος. "Υπήρχε και πιο παλιά η τεχνική δυνατότητα" τόνισε. Ο Υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχτεί καμία ερώτηση για την διαπραγμάτεση. 

"Όντως έχουμε ζορίσει ένα κομμάτι των μεισαίων τάξεων" είπε για τη φορά, αντί του "έχουμε ζορίσει τη μεσαία τάξη" που είπε την Δευτέρα στη Βουλή,  κατηγορώντας τους δημοσιογράφους ότι του απέδωσαν τη φράση "έχουμε ισοπεδώσει την μεσαία τάξη". 

Στη συνέντευξη Τύπου, εκτός από τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο συμμετείχαν η υφυπουργός Οικονομικών κυρία Κατερίνα Παπανάτσιου,

ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής και η ομάδα εργασίας που δούλεψε νυχθημερόν γι αυτό το έργο. 

Tags
Back to top button