Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δομοκός: «Είχαμε Άγιο, το λέω και ανατριχιάζω»- Συγκλονίζει ο πατέρας του 5χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα (Βίντεο)

Οι πασχαλινές διακοπές στο χωριό λίγο έλειψε να μετατραπούν σε τραγωδία για μια οικογένεια από τη Φθιώτιδα.

Πόρτα παλιού σχολείου καταπλάκωσε και τραυμάτισε ένα ανήλικο αγοράκι στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, ανήμερα του Πάσχα, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν κακοτεχνίες.

«Πήγε να ανοίξει την πόρτα και έπεσε κάτω και τον πλάκωσε στην πλάτη»


«Έπεσε η πόρτα από το σχολείο. Ήταν ο ανιψιός μου. Ευτυχώς δεν σκοτώθηκε το παιδί. Πήγε να ανοίξει την πόρτα και έπεσε κάτω και τον πλάκωσε στην πλάτη», λέει στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ο θείος του παιδιού. Ο μικρός Γιωργάκης δείχνει στο ίδιο μέσο τα σημάδια από το ατύχημα που είχε.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Κυριακής ο μικρός Γιώργος βγήκε με την αδελφή και την ξαδέλφη του για παιχνίδι στο παλιό σχολείο στον Άγιο Στέφανο Δομοκού. Η προσπάθεια του αγοριού να μπει στο προαύλιο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, παραμονή της ονομαστικής γιορτής του.

Τι καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού -«Είχαμε άγιο»


«Είχαμε άγιο, το λέω και ανατριχιάζω… ήρθαμε για το Πάσχα και θα είχαμε άλλα πράγματα. Και το ωραίο ποιο είναι; Η τοπική αυτοδιοίκηση μας είπε ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά γιατί δεν πρόσεχαν τα παιδιά», είπε ο πατέρας του παιδιού στο ίδιο μέσο.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του μικρού, η παλιά βαριά σκουριασμένη πόρτα έπρεπε να είναι κλειστή με λουκέτο. Ήταν μισάνοιχτη. Απόδειξη το παλιό σκουριασμένο λουκέτο και το καινούριο που μπήκε λίγες ώρες μετά την παραλίγο τραγωδία.

«Ζυγίζει 150 κιλά η πόρτα. Ευτυχώς έπεσε μέσα στη σίτα, γιατί αν τον χτύπαγε το σίδερο δε θα μιλάγαμε σήμερα», κατέληξε ο πατέρας.

 

Tags
Back to top button