Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δολοφόνησε τον άντρα της και την πρόδωσε ο παπαγάλος! (βίντεο)

Δικαστήριο του Μίσιγκαν καταδίκασε μια 49χρονη για το φόνο του συζύγου της σ’ ένα έγκλημα όπου μοναδικός αυτόπτης μάρτυς ήταν ο παπαγάλος του ζευγαριού.


Η Γκλένα Ντάραμ πυροβόλησε πέντε φορές τον άνδρα της, Μάρτιν Ντάραμ, μετά από άγριο καυγά στο σπίτι τους στο Σαντ Λέικ τον Μάιο του 2015 προτού στρέψει το όπλο στο κεφάλι της, όπως ανέφερε η εισαγγελία. Η γυναίκα, ωστόσο, επέζησε της απόπειρας αυτοκτονίας μ’ ένα τραύμα στο κεφάλι.

Η πρώην γυναίκα του θύματος, Κριστίνα Κέλερ, στην κατοχή της οποίας περιήλθε το πτηνό, δήλωσε ότι μετά το φόνο ο παπαγάλος του ζευγαριού, ένας γκρι Αφρικανικός ονόματι «Μπαντ», επαναλάμβανε τη φράση «μην πυροβολείς» μαζί με μια βρισιά μιμούμενος τη φωνή του θύματος. Μάλιστα βιντεοσκόπησε το πτηνό να λέει τη φράση.


Οι γονείς του θύματος συμφώνησαν ότι δεν αποκλείεται το… αθυρόστομο πτηνό να άκουσε τον καυγά του ζευγαριού και να επαναλάμβανε τα τελευταία λόγια του γιου τους.«Πιστεύω ότι ήταν εκεί κι ότι θυμάται τα λόγια και τα επαναλαμβάνει», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας του Μάρτιν Ντάραμ σε τοπικά ΜΜΕ. Και η μητέρα του πρόσθεσε: «Αυτό το πουλί πιάνει ό,τι ακούει. Είναι πολύ αθυρόστομο».Ο εισαγγελέας αρχικά δεν είχε αποκλείσει την πιθανότητα να χρησιμοποιήσει στη δίκη ως αποδεικτικό στοιχείο το πτηνό, αλλά τελικά δεν το έκανε, αφού έκρινε ότι ο παπαγάλος δεν θα μπορούσε να καταθέσει ως μάρτυρας.

Ωστόσο, οι ένορκοι πείστηκαν για την ενοχή της 49χρονης, η οποία θα περιμένει μέχρι τις 28 Αυγούστου για να μάθει την ποινή που θα της επιβάλει το δικαστήριο.

Tags
Back to top button