Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Dolce & Gabbana: Λάνσαρε και... ζυμαρικά που κοστίζουν 120 ευρώ (φωτό)

Η εταιρία μόδας άφησε για λίγο στην άκρη τα ακριβά ρούχα και τα αξεσουάρ και επικεντρώθηκεαυτή τη φορά στα ζυμαρικά και συγκεκριμένα στα... μακαρόνια.

Ο οίκος, λοιπόν, σε μία συνεργασία του με την οικογενειακή επιχείρηση ζυμαρικών Παστιφίκιο Ντι Μαρτίνο, κυκλοφόρησε  ένα σετ εορταστικών κουτιών με ζυμαρικά.

Με τα συλλεκτικά κουτιά να έχουν την υπογραφή των Dolce & Gabbana, τα μακαρόνια είναι συλλεκτικά, μπορεί να τα βρει κανείς στο Harrods στην Βρετανία και στην μπουτίκ του οίκου στο Μιλάνο και να τα αποκτήσει δίνοντας... 110 λίρες.

Βέβαια μπορεί η τιμή να είναι κάπως τσουχτερή, αλλά η ποικιλία είναι μεγάλη, καθώς εκτός από τα κλασικά, όπως τις πένες, το ριγκατόνι και το λιγκουίνι, υπάρχουν είδη που δεν ήξερες καν οτι υπάρχουν.

Βέβαια το πιο εντυπωσιακό  απ΄όλα είναι το πολύχρωμο κουτί, το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εκτός κουζίνα και η περίτεχνη ποδιά Dolce and Gabbana η οποία δίνεται μαζί με τα μακαρόνια... για να είσαι στιλάτος και στην κουζίνα σου.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του οίκου να μπει στις κουζίνες των νοικοκυρών- fashionistas, καθώς πριν  λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει και την δική του σειρά με οικιακά σκέυη, η οποία περιλάμβανε τα πάντα. Από περίτεχνους βραστήρες, μέχρι τοστιέρα, μπλέντερ και αποχυμωτή.

Tags
Back to top button