Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΔΝΤ: Ενέκρινε έκτακτη χρηματοδοτική στήριξη ύψους 120 εκατ. δολαρίων στο Μάλι

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) συμφώνησε με το Μάλι σε επίπεδο προσωπικού σχετικά με χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης ύψους 120 εκατ. δολαρίων.

Η χρηματοδότηση μέσω της Ταχείας Πιστωτικής Διευκόλυνσης του ΔΝΤ θα συμβάλει στην αντιστάθμιση πολλαπλών κλυδωνισμών στην οικονομία του Μάλι, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, των ναυτιλιακών διαταραχών στην Ερυθρά Θάλασσα και της περιφερειακής χρηματοδοτικής στενότητας που οδήγησαν σε αύξηση του κόστους εισαγωγής βασικών αγαθών όπως τα τρόφιμα και τα λιπάσματα, ανέφερε το ΔΝΤ σε ανακοίνωσή του χθες (30.04.24). Η απόφαση υπόκειται στην έγκριση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ.

Η οικονομική ανάπτυξη στη Δυτική Αφρική αναμένεται να επιβραδυνθεί στο 3,8% το 2024, πριν ανακάμψει στο 4,4% το 2025, ανέφερε το ΔΝΤ.

Tags
Back to top button