Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυτική Ελλάδα: Έγιναν πέντε νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία- Οι απειλές και οι καταγγελίες

Η αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, για ενδοοικογενειακή βία καθώς την απείλησε μέσω τηλεφώνου.

Επίσης, συνελήφθη στον Πύργο ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε, ενώ παράλληλα την έσπρωξε και κτύπησε το κεφάλι της.

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία, διότι προκάλεσε σωματικές βλάβες και απείλησε λεκτικά τον πατέρα της.

Στην ίδια περιοχή συνελήφθη ένας άνδρας, διότι απείλησε τη σύζυγό του με μαχαίρι, ενώ στην συνέχεια απείλησε τον ανήλικο γιό του και την ενήλικη κόρη του.

Ακόμη, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση.

 

Tags
Back to top button