Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δείτε τις νέες αφίσες της Μαρίν Λεπέν και του Εμμ. Μακρόν για τον β' γύρο των γαλλικών Προεδρικών εκλογών (φωτό)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Καθώς ο δεύτερος και τελευταίος γύρος των γαλλικών προεδρικών εκλογών έχει μπει στην τελική ευθεία για τις 7 Μαΐου η Μαρίν Λεπέν και ο Εμμανουέλ Μακρόν προσπαθούν να κορυφώσουν τις προσπάθειές τους να προσελκύσουν όσους περισσότερους ψηφοφόρους μπορούν.

Πλέον και οι δύο υποψήφιοι δημοσιοποίησαν τις αφίσες με το κεντρικό τους σύνθημα για το β' γύρο και, αν και από απόψη δημιουργικού δεν πρωτοτύπησαν (και οι δύο έβαλαν τα πρόσωπά τους), τα συνθήματά τους δείχνουν και τις προθέσεις/πολιτικές τους.

Έτσι, ο Μακρόν έχει ως κεντρικό σύνθημα: «Γαλλία, Μαζί!» απευθυνόμενος σε όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πολιτικού φάσματος.

Από την πλευρά της, η Λεπέν έχει ως κεντρικό σύνθημα: «Επιλέξτε τη Γαλλία», τονίζοντας τα εθνικά χαρακτηριστικά της καμπάνιας/πολιτικής της.

 

Tags
Back to top button